Personnel Matters
Flexibel HR voor jouw onderneming

Klanten en opdrachten.


velux-elektrotechniek
Logo milabs
logo Little Dutch
Kopie van logo_Naturalis_rood_0-85-100-0

HR manager a.i bij MILabs. Als HR manager heb ik bij deze MKB organisatie (scale-up) een bijdrage geleverd aan de Werving & Selectie van o.a. hoogopgeleide professionals op het gebied van Techniek & IT, medische apparatuur. Daar waar Informatietechnologie en mechanisch en elektrotechnisch engineering elkaar raken. . Ik was verantwoordelijk voor alle HR aangelegenheden waaronder; functionerings-cylus, salarisonderhandelingen, bonussen, functiebeschrijvingen, pensioen, personeelsadministratie, salarisadministratie, verlof & verzuim, opleiding, uitstroom & ontslag.  Verder heb ik een bijdrage geleverd aan de due diligence en de overgang van onderneming bij de aankoop van MILabs door Rigaku. 


Velux Elektrotechniek had een uitdaging op het gebied van de werving en selectie van een financieel administratief medewerker. Van advertentie-tekst tot aanname van de gevonden kandidaat. 


Little Dutch; Een aantal korte casussen op het gebied van instroom, uitstroom & ontslag en het schrijven van een personeelshandboek.


Naturalis Biodiversity Center; De opdracht bij Naturalis Biodiversity Center bestaat uit de Werving & Selectie voor IT, data en science vacatures voor een grootschalig NWO gesubsidieerd Programma ARISE. Het bouwen van een infrastructuur die bijdraagt aan de ontsluiting van data, die gebruikt worden in onderzoek naar biodiversiteit. Zowel nationaal als internationaal. 

Daarnaast werk ik aan de aanpassing van het IT functiehuis, denk hierbij aan het aanpassen en maken van functiebeschrijvingen, rollen en inschaling. En het begeleiden van organisatieverandering.E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn